DEK's Online BINGO

DEK Online Bingo

DEK organiseert Online Bingo.

Je kunt jouw Online Bingo kaart(en) hier Online bestellen en Online afrekenen.

 

Woon jij verder dan 10 km uit de Blauwestad, dan wordt jouw Bingo kaart per mail verzonden. Deze dien je zelf uit te printen en gereed te hebben tijdens de Online Bingo.

 

Online Bingo

DEK Online bingo.

Hoe werkt de Online Bingo georganiseerd door DEK Blauwestad?

1. Waar koop ik DEK Bingo Kaarten?

DEK's bingo kaart(en) koop je hier online via de website van dekblauwestad.nl

2. Hoe betaal ik de Online Bingo kaart(en)

Betaal jouw Bingo kaarten Online bij dekblauwestad.nl via ideal, creditcard of overige betaalmethode.

3.Wanneer ontvang ik mijn bestelde Bingo kaart(en) voor Online Bingo georganiseerd door DEK?

Online bestelde bingo kaarten ontvang je in de (brieven) bus of krijg je per mail toegestuurd. Ontvangen via de mail? je dient de bingokaarten dan zelf te printen).

Je krijgt je Bingokaart(en) voor de Online Bingo, uiterlijk 1-2 dagen voor de Bingo begint toegestuurd.

4. Hoe kan ik Online meespelen met mijn bestelde Bingo kaart(en)?

Je krijgt informatie toegestuurd via de mail, hoe de Bingo Online wordt gespeelt. Op de dag van de Bingo krijg je een link toegestuurd op het mail adres, die je hebt gebruikt bij het bestellen van jouw Bingokaart(en).

5. Hoe werkt Online Bingo?

DEK Blauwestad organiseerd de Online Bingo via Skype. DEK stuurt je op de dag van de Bingo een mail met een link. Zodra je op de link klikt, kun je deelnemen aan de Online Bingo. Had je een zakelijk skype account via jouw werk en je gebruikt nu Teams? Dan zal jouw Skype account niet werken. Deze is dan geblokt door jouw werkgever. Meld je dan aan via de ontvangen link bij Skype en meld je aan via gast. Zorg dat het Skype programma op jouw laptop / computer / telefoon / tablet ruim op tijd up to date is, die je via de link van DEK Blauwestad hebt ontvangen, voordat we beginnen met de Online Bingo.

6. Hoe kan ik Online meespelen met DEK Online Bingo?

Op de dag van de bingo, ontvang je een bericht in je mailbox van DEK Blauwestad met een link. Als je op de link klikt heb je de keuze: aanmelden als gast of inloggen met Skype account. Je kunt klikken op "aanmelden als gast " of aanmelden met jouw account.  Meld je aan als gast, geef jouw gastaccount een naam, zodat we kunnen zijn wie zich heeft aangemeld in de skype omgeving. Het is belangrijk dat je Skype op je apparaat accepteert, zodat je Online Bingo mee kunt spelen. bijvoorbeeld op jouw computer/laptop/tablet of telefoon skype hebt staan. Heb je geen Skype?  Download deze bijvoorbeeld hier. Controleer of jouw microfoon en eventueel jouw camera van jouw computer/laptop/telefoon/tablet werkt en up to date is. Controleer/test dit ruim van te voren, voordat de DEK Online Kerst Bingo begint.

7. Online Bingo met meerdere apparaten in 1 ruimte?

Spelen er meerdere Bingo spelers mee in 1 ruimte op meerdere apparaten? Neem dan voldoende afstand van de gebruikte apparaten, zodat de apparaten niet met elkaar storen. Veroorzaak jij expres storingen in het systeem? Dan wordt je door de organisatie uit de skype ruimte gegooid. Je kunt je daarna weer aanmelden via de ontvangen link.

8. Hoe weet ik welke balnummer is gevallen?

Een gevallen Bingo bal wordt live getoond via de camera van DEK Blauwestad, dit is live te zien en te volgen in jouw scherm. Door deel te nemen via de Skype link die je op de dag van de Bingo ontvangt bij deelname aan de DEK Blauwstad Online Bingo.

9. Wat als ik Bingo heb?

Heb je Bingo? Dan roep je "BINGO" door jouw microfoon, zorg wel dat deze AAN zet, voordat je Bingo roept, zodat wij je kunnen horen. Er wordt dan gestopt met het draaien van het Bingo molen. Je maak een foto van jouw gevallen Bingo. Je maakt een foto van jouw bingokaart waarop de bingo is gevallen, deze stuur je naar het email adres, waar je de skype link hebt ontvangen. Jouw Bingo kaart wordt gecontroleerd op een juiste Bingo.
Valse Bingo?...dan zing je een liedje.

10. Tot hoe laat duurt de Online Bingo?

De Online Bingo, duurt, totdat alle Bingo prijzen zijn gevallen.

11. TIP van DEK

Vergeet niet een hapje en drankje gereed te zetten voordat de Bingo begint.

12.Welke Bingo prijzen?

Geen geld prijzen.

Welke Bingo prijzen eruit gaan? dat gaan wij uiteraard niet verklappen. Dat is een verrassing.

We kunnen wel verklappen dat de bingo prijzen bij lokale ondernemers Oldambt vandaan komen/zijn aangeschaft.

 

Tot DEK!!