Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer Groningen Nederland bootverhuur
DEK Blauwestad - Drinken Eten Kayakverhuur Strand Zuid Blauwestad. Duurzaam Kayaking op Oldambtmeer Oldambt Groningen Nederland. Iets te vieren? Vier het bij DEK Blauwestad.
Inbraak Pop Up Shop DEK Blauwestad

Inbraak tussen 17-18 september tussen 19.00 en 13.00uur Pop Up Shop DEK Blauwestad

Tussen 17 september 19:00 uur en 18 september 13:00 uur is ingebroken in de Pop Up Shop van DEK Blauwestad.

Bij aankomst op 18 september wilde ik (Diana van Beers) de Pop Up Shop openen.

Ik had alle vlaggen op de nek om deze te installeren. Bij aankomst bij de Pop Up Shop, zag ik diverse parasols van mijn terras (DEK terras) op de grond liggen. Dus ik was al een beetje flauw.

De vlaggen had ik neergelegd op onze picknick tafels om de Pop Up Shop van het slot te halen. Ik zag dat er een raam openstond. Het bestelraam.

Het bestelraam stond open…ik dacht…heb ik het raam niet dicht gedaan?… Met mijn hoofd door het raam naar binnen kijkend, zag ik hoe laat het was…het raam was ingetrapt, de vergrendeling afgebroken. Schoen afdruk op het kozijn.

De moed zakte in mijn schoenen. Direct de politie gebeld. De Politie kwam, aangifte gedaan.

Binnen in de Pop up kijken….wat is er gebeurd…wat is verdwenen…wat is er stuk.

Raam stuk, ze zijn binnen geweest, via het raam, dat was goed zichtbaar, diverse vinger afdrukken en voetstappen te zien.

Blikken drinken mee gejat.

Ik had even geen zin meer om deze dag open te gaan met DEK.

Uiteindelijk een paar weken later, de moed bij elkaar verzameld en op gaan ruimen.

Het raam provisorisch gerepareerd. vieze bende opgeruimd

Lekker dan…

Ik had er even geen trek meer in…ik dacht…bekijk het lekker…waar doe ik het voor? …zoveel prive geld- , tijd en energie in de zaak gestoken. Veel werk gehad en kosten gemaakt met het opbouwen van het terras en de inrichting van de Pop Up Shop in mijn vrije tijd die al zo schaars is, voor het opzetten van DEK. daar krijg je dit voor terug.

Bedankt!

Uiteindelijk heeft het mij een paar maanden gekost om weer dingen voor DEK op te pakken. Ik had er geen zin meer in.

Het is namelijk niet de eerste inbraak. Zakelijk wel, maar particulier ben ik ook al een paar keer de dupe geweest, op een gegeven moment is het klaar. Het kost altijd geld, tijd en onnodige stress.

Ik wilde op dat moment niks meer met DEK! Waarom? Niet om DEK, maar vanwege het slopen van het terras die ik met eigen handen heb opgebouwd en de inbraak. Spullen die niet van jouw zijn, daar mag je gewoon van afblijven. Ga zelf werken en je geld verdienen ipv een ander er mee lastig te vallen.

Op dit moment sta ik er weer positief in. En heb de moed bij elkaar verzameld en veel zin om het nieuwe kayak seizoen 7 dagen in de week er vol in te gaan. Ik hoop alleen op veel mooie zonnige dagen.

Update 22 januari 2024:

Onze Menukaart, waar hotdog, Patat, Snacks en ijs online besteld kan worden om af te halen (2Go) of te nuttigen op het (tegel) terras van DEK, staat na de website hack ook weer online.

Om het terras aan te pakken en opnieuw in te richten, zal de vorst eerst uit de grond weg moeten zijn.

Ik hoop niet op nog meer negatieve verrassingen.

Zien we jullie tijdens het nieuwe Kayak seizoen? Of bij het afhalen of nuttigen op het terras van DEK van jouw online bestelling?

Tot DEK!