Kayakverhuur DEK Blauwestad

Kayakverhuur DEK Blauwestad.
Wil je de rust en de beleving van het Oldambtmeer verkennen op een unieke manier? Huur dan een kayak bij DEK en laat je avontuur beginnen! Bij DEK streven we ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden, omgeven door de prachtige natuurlijke omgeving van het Groningse landschap.

Wat bieden wij:

Diverse Kayaks: Of je nu alleen op pad gaat of in gezelschap, we hebben een ruime selectie aan kajaks beschikbaar, waaronder eenpersoons- en tweepersoonskajaks. Kies degene die het beste bij jouw behoeften past!

Gemakkelijke Toegang: Onze verhuurlocatie bevindt zich aan Strand Zuid Oldambtmeer, waardoor je direct vanaf ons terrein het water op kunt. Geen gedoe met transport, gewoon oppikken en gaan!

Veiligheid Voorop: Onze medewerkers zorgen voor een korte maar grondige briefing over veiligheidsmaatregelen en het juiste gebruik van de uitrusting voordat je vertrekt. Jouw veiligheid staat bij ons voorop.

Flexibele Huuropties: Of je nu een paar uur wilt peddelen of de hele dag op het water wilt doorbrengen, wij bieden flexibele huuropties die aansluiten bij jouw schema en behoeften.

Betaalbaar Plezier: Bij DEK geloven we dat avontuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze tarieven zijn betaalbaar en transparant, zonder verborgen kosten.

Hoe te reserveren:

Het is gemakkelijk om jouw kayakavontuur bij DEK te plannen. Neem gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail om jouw reservering te maken. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jouw perfecte dag op het water.

Wacht niet langer en ontdek het Oldambtmeer vanuit een nieuw perspectief met een kayak van DEK. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jou te helpen bij het creëren van onvergetelijke herinneringen aan het water!

Toont alle 7 resultaten