Duurzame plannen voor 2024?

Wat gaan we in 2024 doen?.... Dat blijft voor de meesten onder ons een lastig onderwerp om te plannen. Voor je het beseft, is een jaar ook zo weer voorbij.

Zijn de Duurzame plannen voor 2024 nog niet gemaakt? Lastig hé! Voor ons leuk om je van harte te verwelkomen bij DEK aan Strand Zuid, Groningen Nederland, Oldambtmeer Blauwestad!

Kom je er niet uit? Klik op de hoorn afbeelding en bel direct met DEK.

Vul onderstaand Arrangement aanvraag hieronder in. Wellicht ontmoeten we elkaar in 2024!

Een Arrangement is inclusief, drinken, eten, ijsje naar keuze van onze Menukaart. (Vegan/vegetarisch mogelijk op onze Menukaart).

Heb je zelf nog overige ideeën activiteiten ? DEK staat (bijna) overal voor open.

#kayaking #wandelen #fietsen #kaarten #klaverjassen #bridge #sjoelen #terrasjepakken #yoga #bingo #schaken #spellenspelen #sjoelen #beachvolley #badminton #relax #samen #terras #lekkeractief

bel kayak verhuur bedrijf Groningen Nederland DEK Blauwestad Oldambtmeer
Klik, Bel DEK Blauwestad

Lees onder het Arrangement aanvraag formulier meer...

Kom bij DEK voor of tijdens een Fiets Arrangement, Wandel Arrangement of Kayak Arrangement. (Arrangement aan Strand Zuid Oldambtmeer Blauwestad).

Heb je nog geen idee als single, als duo of als groep dit jaar iets leuks te gaan doen of wellicht is het jouw beurt om iets te organiseren?

Iets actiefs doen als single, als duo, samen met collega's, vrienden, familie, klasgenoten, huisgenoten, kennissen of, ...?

Wellicht is het dit jaar aan jouw, je vriend(in), je buurman, buurvrouw of collega om dit jaar iets te organiseren met of voor buurtgenoten, familie, vrienden of met collega's.

Dan ben je bij DEK aan het juiste adres.

Keuze uit relaxen, iets actiefs, in de buitenlucht, aan het Strand en/of aan/in het water of een combinatie van. Wat wil je nog meer....

De ene persoon stapt het liefst op een kayak van DEK op het Oldambtmeer, de ander wil graag wandelen, en een ander wil graag fietsen. Waarom dan geen combinatie van het geheel? Of je nu alleen bent, met z'n tweeën, met een (grote) groep. Dan ga je voor het 1 of een combinatie van het geheel. Hoe leuk is dat!

Bijvoorbeeld tijdens een familiedag, bedrijfsuitje, teambuilding, dagje uit, schoolreis, sportdag, activiteiten dag, trouwdag, familiedag of anders,.........

Dan hebben wij nog steeds iets leuks op het programma voor 2024 😀

Meld je aan voor een duurzame beleving, voor jong en oud. Op en om het Oldambtmeer in Oldambt Groningen Nederland.

Behalve het huren van een Kayak kun je genieten van Kayak Arrangement.

Behalve Kayakken op Oldambtmeer geniet je van patat, drinken en een snack naar keuze met een Arrangement.

Nog geen keuze kunnen maken? Start dan met een Kayak Arrangement Tegoedbon? Een (Kayak) Arrangement tegoedbon is hier te bestellen.

Vul onderstaande gegevens in voor een (Kayak) Arrangement aanvraag.

Ben je met een groep om te Kayakken? Vul onderstaand formulier in.

Als single Kayakken op Oldambtmeer met of zonder Arrangement, met z'n tweeën kayakken op Oldambtmeer, met of zonder Arrangement.

Kayak single of in duo, met of zonder Arrangement.

Kayaking met een groep met Arrangement of zonder Arrangement?

Liever wandelen of een combinatie van kayaking + wandeling + arrangement als single, met z'n tweeën, met een grotere groep?

Geen probleem bij DEK.

Vul ook dan onderstaand formulier in.

Bekijk hier alvast onze Menukaart

Tot DEK!👋👋

Kom je er niet uit? Klik op de hoorn en bel direct met DEK

bel kayak verhuur bedrijf Groningen Nederland DEK Blauwestad Oldambtmeer
Klik, en bel met DEK