DEK's (Online) PAAS BINGO (+ Arrangement)

Online PAAS Bingo

Om 15:00 uur op en vanaf het terras van DEK Blauwestad of Online Paas Bingo (+ Arrangement) voor jong en oud.

DEK organiseert op 1e paasdag zondag 31 maart 2024 r vanaf 14:00uur de DEK Online Paas Bingo.

DEK Online Paas Bingo op zaterdag 23 december 2023. Georganiseerd door DEK Blauwestad

DEK Blauwestad organiseert vanaf 15:00 (Online) Paas Bingo 2024 op het terras van DEK Blauwestad.

Bestel DEK Paas Bingo kaart(en) om mee te spelen met de (Online ) Paas Bingo hier. Online bestellen en Online afrekenen.

DEK Online Paas Bingo

DEK organiseert op zondag 1e paasdag 31 maart 2024 vanaf 20:00uur de DEK Online Kerst Bingo.

Op zaterdag 23 december 2023 organiseert DEK Blauwestad vanaf 20:00uur de Online Paas Bingo 2024 voor jong en oud.

Bingo kaart(en) hier Online bestellen en Online afrekenen.

 

DEK ONLINE KERST BINGO

Zondag 31 maart 2024 organiseert DEK Blauwestad een Online Paas Bingo voor jong en oud.

Speel mee met de Online Paas Bingo.

Online Paas Bingo

DEK Online Paasbingo.

Hoe werkt de Online Paas Bingo georganiseerd door DEK Blauwestad?

1. Waar koop ik de DEK Bingo kaart voor de Paasbingo?

DEK's Bingokaart voor de Paasbingo, koop je hier online via de website van dekblauwestad.nl

2. Hoe betaal ik de Online  Paas Bingo kaart(en)?

Betaal/Reken jouw Bingo kaarten voor de Paasbingo Online af bij dekblauwestad.nl via ideal, creditcard of overige betaalmethode.

3.Wanneer ontvang ik mijn bestelde Bingo kaart(en)?

Online bestelde bingo kaarten ontvang je in de (brieven) bus of krijg je per mail toegestuurd (ontvangen via de mail? je dient de bingokaarten dan zelf te printen).

Je krijgt je Bingokaart(en) voor de Online Paas Bingo, uiterlijk 1-2 dagen voor de Bingo begint toegestuurd.

4. Hoe kan ik Online meespelen met mijn bestelde Bingo kaart(en)?

Je krijgt informatie toegestuurd via de mail, hoe we de Paas Bingo Online spelen. Op de dag van de Bingo krijg je een link toegestuurd op het mail adres, die je hebt gebruikt bij het bestellen van jouw Bingokaart(en).

5. Hoe werkt Online Bingo?

DEK Blauwestad organiseerd de Online Bingo via Skype. DEK stuurt jou op de dag van de Bingo een mail met een link  waar je kan deelnemen via Skype aan de DEK Online Paas Bingo. Zorg dat het Skype programma op jouw laptop / computer / telefoon / tablet ruim op tijd up to date is, die je via de link van DEK Blauwestad hebt ontvangen, voordat we beginnen met de Online Paas Bingo.

6. Hoe kan ik Online meespelen met DEK Online Paas Bingo?

Op de dag van de bingo, ontvang je een bericht in je mailbox/via de app van ons met een link.  Als je op de link klikt heb je de keuze: aanmelden als gast of inloggen met account. Je kunt klikken op "aanmelden als gast " of aanmelden met jouw account.  Meld je aan als gast, geef jouw gastaccount een naam, zodat je herkenbaar bent. Het is belangrijk dat je Skype op je apparaat accepteert, zodat je Online Bingo mee kunt spelen. bijvoorbeeld op jouw computer/laptop/tablet of telefoon skype hebt staan. Heb je geen Skype?  Download deze bijvoorbeeld hier. Controleer of jouw microfoon en eventueel jouw camera van jouw computer/laptop/telefoon/tablet werkt en up to date is. Controleer/test dit ruim van te voren, voordat de DEK Online Paas Bingo begint.

7. Online Paas Bingo met meerdere apparaten in 1 ruimte?

Spelen er meerdere Bingo spelers mee in 1 ruimte op meerdere apparaten? Neem dan voldoende afstand van de gebruikte apparaten, zodat deze niet met elkaar storen. Veroorzaak jij expres storingen in het systeem? Dan wordt je door de organisatie eruit gegooid. Je kunt je daarna weer aanmelden via de ontvangen link.

8. Hoe weet ik welke balnummer is gevallen?

Een gevallen Bingo bal wordt live getoond via de camera van DEK Blauwestad, dit is live te zien en te volgen in jouw scherm. Door deel te nemen via de Skype link die je op de dag van de Bingo ontvangt bij deelname aan de DEK Blauwstad Paas Bingo.

9. Wat als ik Bingo heb?

Heb je Bingo? Dan roep je "BINGO" door jouw microfoon, zorg wel dat deze AAN zet, voordat je Bingo roept, zodat wij je kunnen horen. Er wordt dan gestopt met het draaien van het Bingo molen. Je maak een foto van jouw gevallen Bingo kaart, deze stuur je naar het mobiele telefoonnummer van de organisator die jouw Bingo kaart gecontroleerd op een juiste Bingo. Het telefoonnummer voor het versturen van jouw gevallen Bingo, ontvang je op de dag van de Online Kerst Bingo.
Valse Bingo...dan zing je een kerstliedje.

10. Tot hoe laat duurt de Online Paas Bingo?

De Online Paasbingo begint om 15:00uur op het terras van DEK Blauwestad. Ook kun je om 15:00uur Online mee bingoën als je niet in de gelegenheid bent om op ons terras mee te spelen.

De avond paas bingo begint om 20:00uur online.

11. TIP van DEK

Vergeet niet een hapje en drankje gereed te zetten voordat de Bingo begint.

12.Welke Bingo prijzen?

Geen geld prijzen.

Welke Bingo prijzen eruit gaan? dat gaan wij uiteraard niet verklappen. Dat is een verrassing.

Tot DEK! 👋👋 

13. Wanneer DEK's Online Paas Bingo?

DEK's Online /terras Paas Bingo om 15:00uur op zondag 31 maart 2024 1e paasdag 15:00uur voor jong en oud. Online op jouw laptop/computer/telefoon/tablet.

Online Paasbingo voor jong en oud om 20:00uur op 1e paasdag zondag 31 maart Online op jouw laptop/computer/telefoon/tablet

 

Tot DEK! 👋👋