DEK's Online KERST (KINDER) BINGO

Online Kerst Kinder Bingo

Online kerst Kinder Bingo.

DEK organiseert op zaterdag 23 december vanaf 14:00uur de DEK Online kerst Kinder Bingo.

DEK Online Kerst Kinder Bingo op zaterdag 23 december 2023. Georganiseerd door DEK Blauwestad vanaf 14:00 Online Kerst Kinder Bingo 2023.

Bestel DEK Kerst Kinder Bingo kaart(en) om mee te spelen met de Online Kerst Kinder Bingo hier. Online bestellen en Online afrekenen.

Online Kerst Kinder Bingo 23 december 2023 DEK Blauwestad

DEK Online Kerst Bingo

DEK organiseert op zaterdag 23 december vanaf 20:00uur de DEK Online Kerst Bingo.

Op zaterdag 23 december 2023 organiseert DEK Blauwestad vanaf 20:00uur de Online Kerst Bingo 2023.

Je kunt jouw Kerst Bingo kaart(en) hier Online bestellen en Online afrekenen.

 

DEK ONLINE KERST BINGO

Zaterdag 23 december 2023 organiseert DEK Blauwestad een Online Kerst Bingo voor jong en oud.

Speel mee met de Online Kerst (kinder)Bingo.

Woon jij verder dan 10 km uit de Blauwestad, dan wordt jouw Kerst Bingo kaart(en) per mail verzonden. Deze dien je zelf uit te printen en gereed te hebben tijdens de Online Kerst (Kinder) Bingo.

 

Online Kerst (kinder) Bingo

DEK Online Kerst (kinder) bingo.

Hoe werkt de Online Kerst (kinder) Bingo georganiseerd door DEK Blauwestad?

1. Waar koop ik de DEK Kerst (kinder) Bingo Kaarten?

DEK's Kerst (kinder) Bingo kaart(en) koop je hier online via de website van dekblauwestad.nl

2. Hoe betaal ik de Online Kerst (kinder) Bingo kaart(en)

Betaal/Reken jouw Kerst (kinder)Bingo kaarten Online af bij dekblauwestad.nl via ideal, creditcard of overige betaalmethode.

3.Wanneer ontvang ik mijn bestelde (kinder) Bingo kaart(en)?

Online bestelde (kinder) bingo kaarten ontvang je in de (brieven) bus of krijg je per mail toegestuurd (ontvangen via de mail? je dient de bingokaarten dan zelf te printen).

Je krijgt je (kinder) Bingokaart(en) voor de Online (kinder) Kerst Bingo, uiterlijk 1-2 dagen voor de Bingo begint toegestuurd.

4. Hoe kan ik Online meespelen met mijn bestelde Bingo kaart(en)?

Je krijgt informatie toegestuurd via de mail, hoe we de Kerst Bingo Online spelen. Op de dag van de Bingo krijg je een link toegestuurd op het mail adres, die je hebt gebruikt bij het bestellen van jouw (kinder) Kerst Bingokaart(en).

5. Hoe werkt Online Bingo?

DEK Blauwestad organiseerd de Online Bingo via Skype. DEK stuurt jou op de dag van de Bingo een mail met een link  waar je kan deelnemen via Skype aan de DEK Online Kerst (kinder)Bingo. Zorg dat het Skype programma op jouw laptop / computer / telefoon / tablet ruim op tijd up to date is, die je via de link van DEK Blauwestad hebt ontvangen, voordat we beginnen met de Online Kerst (kinder) Bingo.

6. Hoe kan ik Online meespelen met DEK Online Kerst (kinder) Bingo?

Op de dag van de bingo, ontvang je een bericht in je mailbox/via de app van ons met een link.  Als je op de link klikt heb je de keuze: aanmelden als gast of inloggen met account. Je kunt klikken op "aanmelden als gast " of aanmelden met jouw account.  Meld je aan als gast, geef jouw gastaccount een naam, zodat je herkenbaar bent. Het is belangrijk dat je Skype op je apparaat accepteert, zodat je Online Bingo mee kunt spelen. bijvoorbeeld op jouw computer/laptop/tablet of telefoon skype hebt staan. Heb je geen Skype?  Download deze bijvoorbeeld hier. Controleer of jouw microfoon en eventueel jouw camera van jouw computer/laptop/telefoon/tablet werkt en up to date is. Controleer/test dit ruim van te voren, voordat de DEK Online Kerst Bingo begint.

7. Online Kerst (kinder) Bingo met meerdere apparaten in 1 ruimte?

Spelen er meerdere Bingo spelers mee in 1 ruimte op meerdere apparaten? Neem dan voldoende afstand van de gebruikte apparaten, zodat deze niet met elkaar storen. Veroorzaak jij expres storingen in het systeem? Dan wordt je door de organisatie eruit gegooid. Je kunt je daarna weer aanmelden via de ontvangen link.

8. Hoe weet ik welke balnummer is gevallen?

Een gevallen Bingo bal wordt live getoond via de camera van DEK Blauwestad, dit is live te zien en te volgen in jouw scherm. Door deel te nemen via de Skype link die je op de dag van de Bingo ontvangt bij deelname aan de DEK Blauwstad (kinder) Kerst Bingo.

9. Wat als ik Bingo heb?

Heb je Bingo? Dan roep je "BINGO" door jouw microfoon, zorg wel dat deze AAN zet, voordat je Bingo roept, zodat wij je kunnen horen. Er wordt dan gestopt met het draaien van het Bingo molen. Je maak een foto van jouw gevallen (Bingo) Kerst (kinder) Bingo kaart, deze stuur je naar het mobiele telefoonnummer van de organisator die jouw Bingo kaart gecontroleerd op een juiste Bingo. Het telefoonnummer voor het versturen van jouw gevallen Bingo, ontvang je op de dag van de Online Kerst Bingo.
Valse Bingo...dan zing je een kerstliedje.

10. Tot hoe laat duurt de Online Kerst (kinder) Bingo?

De Online Kerst (kinder)Bingo, duurt, totdat alle Bingo prijzen zijn gevallen.

11. TIP van DEK

Vergeet niet een hapje en drankje gereed te zetten voordat de Bingo begint.

12.Welke Bingo prijzen?

Geen geld prijzen.

Welke Bingo prijzen eruit gaan? dat gaan wij uiteraard niet verklappen. Dat is een verrassing.

We kunnen wel verklappen dat de prijzen bij lokale ondernemers Oldambt vandaan komen.

Tot DEK! 👋👋 

13. Wanneer DEK's Online Kerst (kinder) Bingo?

Tot DEK's Online Kerst Kinder Bingo op zaterdag 23 december vanaf 14:00uur Online op jouw laptop/computer/telefoon/tablet.

Online Kerst Bingo op zaterdag 23 december vanaf 20:00uur Online op jouw laptop/computer/telefoon/tablet

 

Tot DEK! 👋👋